Hoe maak je een tricot hoofdje?
Hoe maak ik ....? · 21. februari 2022
Is het maken van een poppenhoofdje moeilijk? Hoewel de beschrijving op mijn patroonbladen heel duidelijk en gedetailleerd zijn, heb ik ook een tutorial-filmpje opgenomen, waardoor het ook voor iedereen die graag ziet hoe een poppenhoofdje gemaakt wordt, haalbaar is om zelf een poppenhoofd te maken. In deze blog beschrijf ik de materialen die ik gebruik voor het maken van een tricot poppenhoofdje en hoop ik je aan te zetten tot het zelf maken van een tricot poppenhoofd. Lees je mee?

Kinderverjaardag in thema
Feest · 14. februari 2022
Voor velen is het organiseren van de verjaardag van je kind altijd een heel gedoe. Ik vind het juist een feestje op zich, om voorafgaand aan de verjaardag heerlijk mee bezig te zijn. Ieder jaar bedenk ik, tegenwoordig steeds meer samen met de kinderen, een thema voor hun verjaardag. Samen met de jongens bespreken we in welk thema ze hun verjaardag zouden willen vieren. In dit blog geef ik tips en ideeën voor het organiseren van kinderverjaardagen in thema, doe er je voordeel mee!

Creatieve duizendpoot
Kennismaken met.... · 05. februari 2022
Zolang als ik mij kan herinneren ben ik creatief bezig. In mijn jeugd knutselde ik wat af, niet alleen ieder kleur- en tekenboek werd vol getekend, maar ook met knippen en plakken kon ik mij uren vermaken. Uiteindelijk kwam ik in de afgelopen 30 jaar met vrijwel iedere denkbare creatieve hobby in aanraking...